miércoles, 15 de abril de 2009

L'AMPA DE L'IESM SERRAT I BONASTRE ORGANITZA UNA VENDA DE LLIBRES EN FRANCÈS PER A LES ESCOLES DE KÉDOUGOU



Benvolgudes famílies:

Com ja sabeu, el nostre institut i 10 escoles de Barcelona participem, des de fa temps, en una iniciativa d’intercanvi de correspondència amb 3 escoles del Senegal i cada any es renova aquesta activitat a partir d’una nova proposta. Aquest curs, ha estat una investigació conjunta d’uns dels llenguatges que més ens uneixen, la música, la dansa i el dibuix, amb el projecte Junts dibuixem i cantem.

• L’alumnat de 2n d’ESO, com a fruit d’aquest treball, ha preparat un concert amb un repertori de cançons africanes i catalanes, que oferirà a les seves famílies, el dia 22 d’abril, a la tarda, a l’Auditori Axa (abans Winthertur) de l’Illa Diagonal.

També s’ha fet un cançoner-CD il·lustrat i gravat, que l’AMPA vendrà a l’institut a la paradeta de Sant Jordi, el dia 23 d’abril. El preu simbòlic d’aquest CD és de 10 € i la compra d’un exemplar permetrà enviar-ne un altre a les biblioteques i escoles de Kédougou i Diakha Madina. L’objectiu és poder fer un enviament de 1000 exemplars a la zona, entre tots els centres participants.

• Paral·lelament, i recollint una il·lusió de fa anys, es farà una paradeta de venda de contes en francès, a l’institut, els dies 20, 21 i 22 d’abril, a l’hora del pati, amb motiu de la celebració de Sant Jordi i dels Jocs Florals. Tots els contes comprats per l’alumnat s’enviaran també a les escoles i biblioteques del Senegal.

L’alumnat de 2n d’ESO es farà càrrec de la preparació de la paradeta, de la difusió de la iniciativa dins del centre (cartells, rètols,...) i estarà tutoritzat pels professors que tiren endavant aquest projecte i comptarà amb el suport de l’AMPA.

Com que la majoria dels nostres fills i filles, com a alumnes de l’institut, han participat en aquesta experiència, al llarg de la seva escolaritat, us animem a col·laborar-hi amb l’adquisició d’algun cançoner-CD o conte per poder enviar als companys i companyes del Senegal.

Si voleu obtenir-ne més informació podeu consultar el blocs d’internet:
http://www.dibuixem-i-cantem.blogspot.com/
http://www.kdgbcn.blogspot.com/

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!
AMPA de l’IESM Serrat i Bonastre

Barcelona, 15 d’abril de 2009

No hay comentarios: